10 Carioci ECO ÖkoNORM Easy Baby Ce Se Pot Spăla Ușor, Cu Vârf Lat Din Fetru, Pentru Copii Mici

33,00 Lei

Vârfurile din fetru au culori intense de lungă durată. Vârful este proiectat special pentru a nu aluneca în interiorul cariocii și pentru a nu se îndoi la presiune. Cariocile au capace cu găuri de ventilare pentru siguranță. Vopselele pe bază de apă se pot spăla de pe haine la 40° C. 

 

Cariocile sunt potrivite copiilor de la 3 ani în sus. E nevoie de supravegherea unui adult. Cariocile sunt conforme cerințelor Euro Norm EN 71/1-2-3-9 și American Norm ASTM D4236 pentru siguranța jucăriilor. 

Momentan indisponibil

Durata de livrare: 2-3 zile lucrătoare

Cod Produs: ÖkoNORMEasyBaby Ai nevoie de ajutor? 0371.038.911 - 0738.682.666
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Caracteristici:

- fără gluten

- fără arahide

- vegan

- greutate: 0,13 Kg

- dimensiunea pachetului: 13,00 × 1,20 × 15,60 cm

- spiel gut

- vopsea pe bază de apă

 

Ingrediente: Vopselele sunt niște emulsii pe bază de apă cu pigmenți de culoare non-toxici, siguri. Cariocile sunt conforme cerințelor Euro Norm EN 71/1-2-3-9 și American Norm ASTM D4236 pentru siguranța jucăriilor. 

 

 

Despre ökoNORM

 

ökoNORM este un producător german unic de produse nawaro eco-friendly nawaro. Abrevierea nawaro vine din germană, “Nachwachsende Rohstoffe“, care înseamnă ”materie brută regenerabilă”. Produsele nawaro sunt create din resurse sustenabile, prietenoase cu mediul și total non-toxice.

Compania ökoNORM este foarte atentă și controlează riguros calitatea produselor și impactul acestora asupra mediului, pentru a garanta produse sănătoase și sigure. 

 

Majoritatea produselor oekoNORM au primit calificativele ”foarte bune” (”sehr gut”) sau ”bune”(”gut”) de la ÖKO-TEST și au primit certificarea “spiel gut” (jucărie bună), care se obține foarte greu, după multe controale de calitate și siguranță. 

 

Din prima zi, oekoNORM și-a ținut promisiunea de a fabrica produse eco-friendly, care să aibă un impact cât mai mic asupra sănătății oamenilor și asupra mediului pe tot parcursul ciclului de fabricare, de utilizare și de debarasare.

Scrie un review


Suport clienti L - V 9.00 - 17.00

0371.038.911 - 0738.682.666 office@cartemma.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!